Kommande resa till norra Portugal

Norra Portugal blir populärt som semestermål bland familjer som bor i semesterbostäder. Denna region i Portugal har fantastiska attraktioner som historiska och kulturella landmärken.

Under de senaste åren har efterfrågan på semester boende med självhushåll ökat. Detta har resulterat i ett stort urval av semesterlägenheter, villor, stugor och bondgårdar som nu kan hyras som fritidshus med självhushåll.

Turister måste prova vattensporter som kajakpaddling, snorkling och paddling på stränderna i norra Portugal. Norra Portugal är det perfekta resmålet för att prova dessa extrema sporter som skidåkning, snowboard och vindsurfing. Turister kan njuta av sin semestertur i norra Portugal till fullo genom att välja att prova utomhussporter som cykling, efterföljande och promenader.

När vi bor i fritidshus i norra Portugal gillar många semesterfirare att prova det fantastiska nattlivet. Många går till de underbara klubbarna och restaurangerna som är så vanliga i detta område. Klubbarna här erbjuder många olika typer av musik inklusive rock, jazz och hip-hop.

När man är på semester till norra Portugal måste man försöka se några av de underbara museerna. Museu da Ceramica (keramikmuseet) är mycket populärt bland både lokalbefolkningen och turister och är värt ett besök. Regionen är också rik på historia och lokal arkitektur med många religiösa platser.

Ett bra exempel på detta är Braga stad som har många vackra kyrkor. Av särskilt intresse är Sameiro Sanctuary och Bom Jesus fristad. Det skulle också vara klokt att planera en resa till Chaves för att se slottet från 1300-talet. Det finns också en romersk bro vid floden Tamega och moderkyrkan av romansk ursprung för att se medan vi är där.

Denna region i Portugal är full av charm och lokalbefolkningen är mycket vänliga. Det är ett bra ställe att åka på semester eftersom det finns så många olika saker att göra. Många familjer vill hyra fritidshus och semesterlägenheter i denna del av Portugal som fritidshus. Att bo i semesterbostäder i norra Portugal ökar i popularitet varje år.

Lämna ett svar